In deze eerste aflevering van Dit doet God! ben ik in Heerenveen. Daar kwam op zondag 15 september 2019 de gemeente bij elkaar voor de jaarlijkse ontmoetingszondag onder het thema “Zorg voor de schepping”.

De muziek in deze podcast is van Malin (Our God) en Over the Rhine (The Trumped Child).

Reacties

Duurzaamheid is een voluit christelijk principe. Het is een Bijbelse opdracht om de schepping zorgvuldig te beheren in plaats van haar te beheersen. Als kerken kunnen we aanhaken bij de duurzame ontwikkelingen in onze samenleving. Als christenen zetten we ons in voor groen. Op het event Groen Geloven is de nieuwe Duurzame Bucketlist gepresenteerd. Met de beste praktische kansen om duurzamer te gaan leven. En in een aantrekkelijk jasje, geschikt voor op de koelkast.

Beantwoorden