Iemand schreef eens dat als je dingen doet die je eigenlijk niet kunt of leuk vindt, het is alsof je een kar met vierkante wielen in beweging houdt. Het kost je zoveel energie dat je al snel uitgeput raakt. Dat risico lopen we ook in de kerk. Het evangelie van het koninkrijk van God is zo anders en het staat zo haaks op onze eigen inborst, dat we het niet in eigen kracht kunnen.

Bij deze aflevering van Nieuwe Wijn zijn twee handreikingen gemaakt om samen het gesprek te vervolgen. Ze zijn verschillend van opzet. De een is meer activerend waar de ander wat meditatiever is. Kies wat gewoon het beste bij jullie past.

Ontvang de handreikingen

Vul onderstaand formulier in en ontvang de handreikingen direct in je e-mailbox. We sturen je twee keer een mail: één keer met de handreikingen en één keer om te vragen wat je er van vond.

Lees hier hoe wij met jouw gegevens omgaan.