Menu

Tijdens toerustingsdagen of -avonden vraag ik regelmatig wie er tevreden is met zijn of haar stille tijd. Velen geven dan de reactie dat ze hier graag meer tijd aan zouden willen besteden. En, dat het soms zo moeilijk is om wijsheid te vinden in de Bijbel bij de vraagstukken die voorliggen.

Zelf lees ik daarom dagelijks een vijf tot zeven Psalmen en ik merk hoe dit mij verrijkt. Als er één boek in de Bijbel is, waarin het volle leven met alle hoogte en diepte punten zichtbaar wordt, dan is dat wel het boek van de psalmen.

Om je hierbij te helpen, deel ik graag mijn Psalmen leesrooster dat ik voor mijzelf heb gemaakt. Lees met mij gedurende vier weken alle 150 psalmen en ervaar hoe God aanwezig is in het leven van de psalmdichters.

Ontvang het Psalmen leesrooster

Vul onderstaande formulier in en je krijgt het automatisch toegestuurd in je mailbox. We sturen je twee keer een mail: één keer met de handreiking en één keer om te vragen wat je er van vond.

  Lees hier hoe wij met jouw gegevens omgaan.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Kerkenraden Steunpunt is

  Klaas Quist

  Teamleden van Kerkenraden Steunpunt