De leercurve van de meesten kerkenraden loopt vrij stijl omhoog. In korte tijd is veel gedaan en veranderd in het gemeenteleven. We hebben voor nu een modus gevonden. Toch is daarmee nog niet alles gezegd en bedacht. Ongetwijfeld komen er nieuwe vragen bij je op. Hoe gaan we na deze periode verder? Hoe houd je contact met elkaar als deze situatie nog wel even duurt? Over deze en andere vragen, houden wij een online spreekuur.

Wat?
Een online spreekuur via Zoom.

Voor wie?
Alle werkers in de kerk (betaald en vrijwillig). Naast een algemeen deel, zijn er drie deelsessie waarvoor je kiezen:
1. contact met jongeren
2. omzien naar elkaar
3. financiën en personeel
.

Door wie?
Een team van professionals uit verschillende organisaties (Steunpunt KerkenwerkDiaconaal Steunpunt, Jeugdwerk Steunpunt, Kerkenraden Steunpunt, Missionair Steunpunt,  het Praktijkcentrum en CGJO)

Wanneer?
Dinsdag 14 april.

Hoe laat?
Je kunt kiezen uit twee tijdstippen:
* 13.00 – 14.00 uur
* 16.00 – 17.00u

Wat kost het?
Aan dit spreekuur zijn (vooralsnog) geen kosten verbonden.

Meer informatie en aanmelding
Dit verloopt via de site van het Diaconaal Steunpunt.