Onderweg naar Pasen en Pinksteren

Onderweg van Pasen naar Pinksteren geeft het Kerkenraden Steunpunt elke week een nieuw bijbelleesrooster uit. Als handreiking om in deze hoogtijdagen van het christelijk geloof samen ook het geloofsgesprek te voeren.

De opzet is eenvoudig. Voor elke dag een kort bijbelgedeelte. Voor elke week een paar standaardvragen om over dit gedeelte na te denken. En een suggestie om op geregelde tijden met en paar anderen hierover door te spreken.

Hieronder alle weekbrieven die tot op heden zijn uitgekomen. Je ziet dat we in de loop van de 40 dagen tijd zijn begonnen, toen duidelijk werd dat we zeker tot aan Pinksteren niet samen kunnen komen.

Naschrift: Dit project is ontwikkeld voor 2020. Je kon je hiervoor aanmelden. Vandaar de data in de weekbrieven.

Weekbrief 2020-15 (Stille week)

Weekbrief 2020-16 (Week van Pasen)

Weekbrief 2020-17 (Tweede week na Pasen)

Weekbrief 2020-18 (Derde week na Pasen)

Weekbrief 2020-19 (Vierde week na Pasen)

Weekbrief 2020-20 (Vijfde week na Pasen)

Weekbrief 2020-21 (Zesde week na Pasen, week van Hemelvaart)

Weekbrief 2020-22

Weekbrief 2020-23 (Week van Pinksteren)

Misschien ook interessant voor jou

Inspirerende verhalen

Elke 2 weken een nieuwe aflevering van de podcast Dit doet God! Daarin gaat Klaas Quist op zoek naar verhalen van wat God onder ons doet. Het zijn verhalen van mensen als jij en ik. Verhalen uit het leven van alle dag.  En in die verhalen ga ik op zoek naar de plaats die God daarin heeft.

Beluister alle verhalen >>

Project: Van verlangen naar actie

Meer ideeën

In het Corona dossier een speciale pagina met veel meer voorbeelden en ideeën voor Gemeenteleven in Corona tijd.