Eén ding is duidelijk, er zijn in deze tijd alleen maar pioniersplekken. Het ziet er naar uit dat we zeker tot Pinksteren niet op onze gebruikelijke manieren gemeenten kunnen zijn.

Hoe houden we elkaar vast en helpen we elkaar het ‘gewicht van deze tijd te dragen?’

Wat is de volgende stap. Hoe stimuleer je bezinning en ontmoeting in kleine kring? Op verzoek van verschillende predikanten en kerkenraden geeft het Kerkenraden Steunpunt een handreiking. Onderweg naar Pasen, Hemelvaart en Pinksteren maakt het Kerkenraden Steunpunt een wekelijks leesrooster dat eenvoudig aangepast kan worden aan de eigen situatie.

Meld je hiervoor aan en ontvang elke donderdag een nieuwe weekbrief. Vul onderstaande formulier in:

Lees hier hoe wij met jouw gegevens omgaan.