Menu

Als ik met kerkenraden spreek hoor ik vaak het verlangen om wat meer tijd met God door te brengen. De (dagelijkse) drukte en alle verantwoordelijkheden in de kerk zetten de stille tijd onder druk. Ik herken dat. Eén dag per maand ga ik daarom naar buiten. In de afzondering van de dagelijkse bezigheden en drukte, neem ik tijd voor stilte en bezinning.

Je bent van harte uitgenodigd om een dag met mij mee te gaan. Samen nemen we één dag even wat afstand van onze hectiek. In de stilte van de natuur komen we tot rust tijdens een lange wandeling van ongeveer 15 km. Houd er rekening mee dat we van ongeveer 10u ’s morgen tot ongeveer 18u buiten zijn.

Wat levert dit mij op?

De meest gehoorde reactie: ‘Ik wist niet dat het zo fijn is om een dag heerlijk buiten te zijn.’ Vaak zien de mensen die met mij meelopen er wat tegenop. Want je kent de anderen van de groep niet altijd. In de praktijk blijkt het reuze mee te vallen.

Deze dag levert je gegarandeerd inzichten op die je helpen om een beetje te groeien in jouw geestelijk leiderschap.

Wandel mee!

Meld je aan via onderstaande formulier.

  Persoonlijke gegevens

  Factuurgegevens

  De factuur voor de kosten van deze dag (€ 25,-) kan worden gestuurd naar volgende adres:

  Lees hier hoe wij met jouw gegevens omgaan.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Kerkenraden Steunpunt is

  Klaas Quist

  Teamleden van Kerkenraden Steunpunt