De kerk is gelukkig niet van gisteren. Maar soms krijg je dat gevoel stiekem toch: alsof we vastzitten in waar we vandaan komen en nog niet klaar zijn voor de dag van morgen.

Een paar jaar geleden stond ik bij de ruïne van een kerk in Italîe. Mooi en indrukwekkend, maar wel een monument van iets wat voorbij is. Vooral als je bedenkt dat de kerk niet het gebouw is maar de mensen. Wat kunnen we samen anders doen om een nieuwe generatie dichterbij het evangelie te brengen?

Bij deze aflevering van Nieuwe Wijn is een handreiking gemaakt om samen het gesprek te vervolgen.

Ontvang de handreiking

Vul onderstaand formulier in en ontvang de handreiking direct in je e-mailbox. We sturen je twee keer een mail: één keer met de handreiking en één keer om te vragen wat je er van vond.

Lees hier hoe wij met jouw gegevens omgaan.